top of page

Min første utstilling - Avlyst igjen!


Det har seg slik at jeg og flere andre norske kunstnere som har tatt samme utdanningsløp som meg selv fra The Florence Academy of Art, skulle i år samles for en stor og unik utstilling på Jessheim. Vi hadde blitt enige om at hver og en av oss skulle få stille ut fem bilder hver. Figurativ kunst selvsagt.


Dessverre fikk vi beskjeden om at for andre året på rad, er den avlyst! Vi hadde grønt lys lenge før vi fikk den plutselige beskjeden om at det ikke lar seg gjøre, grunnet Corona-situasjonen.


Jeg var ikke sjokkert over nyhetene, da en ny smittebølgen startet for kort tid siden, men man hadde håpet at det likevel skulle la seg gjennomføre - men sånn er livet nå. Man kan generelt planlegge så mye man vil, men i disse tider blir planer så og si satt på vent.


Det blir ingen utstilling 10. april i år. Det ble snakk om at vi kanskje kunne prøve på nytt til høsten, men beslutningen er at vi skal prøve igjen om ett år. Satser på at 2022 vil være året da vi får en imponerende flott utstilling og at flere da vil ha muligheten til å komme.


På en måte er det en god ting at utstillingen ble avlyst. fordi nå får man enda mer tid til å tegne og male - samtidig som jeg til da har fått lært av mester Odd Nerdrum, noe jeg ser frem til om kort tid.


Ønsk meg lykke til videre!


-Kristina

87 views0 comments

Recent Posts

See All

コメント


Innlegg: Blog2_Post
bottom of page